A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

Ilyen volt az első Post Covid Dental World

Egy év kihagyás után, harmadakkora kiállítási térben, korábbiakban tőlünk megszokott méretű Standon vártuk kedves ügyfeleinket az első covid lezárások utáni Dental. World-ön.

A kiállítás legszélesebb termékkínálatát hoztuk, a tőlünk megszokott alacsony árakon, óriási akciókkal. Egy ilyen kihivásokkal teli (depressziós) év után különféle játékokra invitáltuk a a kiállítás látogatóit- Lehetet nyereményszelvényért azonali ajándéként ráharapásgátlót nyerni. Ezenkívül szerencsekerékkel, zsákbamacskával leptük meg ügyfeleinket.

A Garázsvásárunkon ötödáron juthattak értékés kéziműszerekhez a látogatók. A Garázsvásár teljes bevételét 60.370 ft-ot 40.000 ft-tal kiegészítettük és a Budapest Bike Maffianak adományoztuk keddi napon.

Mivel a mi Standunknál sokszor hosszú a sor, ezért a Dental World Akciós árait webáruházunkban is elérhetővé tettük és az akció idejét szeptember 26-ig kinyujtottuk. Éljen  Ön is a lehetőséggel és vásároljon szeptember 26-ig, akár féláron.

Labels attached to the content: charity Dental World fogorvos